Корсетите - отживелица или модерно сески бельо?
Публикувана от LovechToday на 15.09.2008 20:23
Първото „бельо”.
Когато мислим за секси бельо се сещаме за лек, фин материал, обикновено прозрачен, падащ божествено върху женското тяло и покриващ точно колкото да разпали мъжките страсти. Но доста преди Христа на острова Крит в Средиземно море жените били доста смели.
news: corset1.jpgТяхната идея за бельо е бил силно пристегнат корсет, създаден не за да поддържа, а за да измъчва мъжете, като е събирал и повдигал бюста нагоре и … навън. Или казано по друг начин показвайки го в цялото му великолепие.
През различни периоди на развитието на човечеството, се променя и модата на корсетите. Към края на 19 век, корсетът се превърнал в бельо, което имало една нова функция. Той вече поддържал и новосъздаденият моден аксесоар – чорапите. Те се закрепяли към жартиер, който бил неразделна част от корсета.
Днешните сутиени, корсажи, жартиери и други имат много разновидности – но едно е същото, бельото помага на жените да изглеждат секси.

За да ни разкаже повече за корсетите, поканихме Мария Борисова от "Радост -ПАМИ" , магазини за бельо в Ловеч.

- Какво е корсетът?
- Корсетът е предназначен за жени, които желаят да подчертаят и изваят своето тяло и да бъдат неустоими.
Днешният корсет има съвсем различна функция от миналото. Сега той не стяга, а подчертава бюста и талията на съвременната жена. Пригоден е лесно да се облича и (внимание мъже!) лесно да се съблича. Една от модернизираните характеристики са "чашките", които повдигат бюста за да бъдем с "едни гърди" напред.

- Харесват ли жените в Ловеч корсетите?

- Разбира се! Но най-вече корсета харесва на мъжете, които имат удоволствието да се насладят на тази гледка. За да бъде по-секси жената, към корсета има жартиери - мечтата на всеки мъж! Те подчертават дългите крака и стегнати бедра.

news: corset.jpg- Какви жени си купуват корсети?
- Жени, които държат на себе си. Жени, които искат да бъдат харесвани, които искат да съблазняват и впечатляват. Корсетът не е ежедневно бельо, а за "специални" случаи. Възрастта на жената няма значение, важно е "жертвата" да бъде съблазнена!

- Какви мъже харесват този тип бельо?
- Категорични ВСИЧКИ!

- Често ли купуват жените от Ловеч секси бельо във Вашите магазини?
- Да! Всеки ден! Дамите с удоволствие пробват, избират и носят секси бельо. По-интересното е, че мъжете също пазаруват за своите приятелки или съпруги. Мъжете имат точно око и правят отличен избор!


А ако и Вие решите да видите на "живо" Вашето сески бельо, екипът на www.LovechToday.com Ви препоръчва "горещо" "Радост -Пами" !