| Портал Европа | Община Ловеч | Област Ловеч | Ловеч днес |
"); ?>
Сигнали за корупция
Навигация
Предстоящо
Въвежда се временна организация на движението по бул. „Мизия”
В събота ви каним на пикник край езерото в парк Стратеш
Новата книга на Николай Петев ще бъде представена в Ловеч
Община Ловеч с богата културна програма за празника на града
Утре Радио "Volunteer Rock" представя Звезди от “АХАТ”
Последни БГ Фирми
Пожарна безопасност и защита на населението
Клуб на дейците на културата Ловеч
.ЛОВЧАНСКО ЧИТАЛИЩЕ”НАУКА” гр.ЛОВЕЧ
Държавен архив – Ловеч
Художествена галерия – Ловеч
Теми във Форума
Последни теми
Квартири
Какво слушате в момента......
" Викайте и крещете "- облекчете душата си ...
Оправете сайта!!!
Вицове и весели истории
Горещи теми
Какво слушате в момента...... [3799]
" Викайте и крещете "- облекчете душата си ... [3757]
Кризата в Левски! [1310]
“Община реформатор” ли е Община Ловеч? [1007]
Партийно строителство [739]
XML RSS Feed
Новини
Предстоящи събития
Търсене в old.lovechtoday.eu
Реклама
: В Ловешка област има 26 потенциално опасни язовира, вземат са мерки за предотвратяване на бедствени ситуации
Ловеч днес

В Ловешка област има 26 потенциално опасни язовира, вземат са мерки за предотвратяване на бедствени ситуации при интензивно снеготопене

 

В Ловешка област има 26 потенциално опасни язовира, вземат се мерки за предотвратяване на бедствени ситуации, съобщават от пресцентъра на областна администрация. Това сочи междинен доклад на комисия, назначена от областния управител на Ловеч Ваня Събчева, която участва на 15 февруари в работна среща при министъра на икономиката Трайчо Трайков.

Комисията с председател инж. Димитър Конашев, ръководител на ПП ‚Язовири“, район „Александър Стамболийски“  и членове инж. Мариан Личев, инженер по ХЕС в яз. „Ал. Стамболийски“ и инж. Веселин Димитров, служител в Областна администрация Ловеч, сформирана в изпълнение на министерска заповед, е проверила 15 от тях. До дни ще бъдат проверени и останалите язовири.

: Връчиха златна значка на Механото на спасителя от Созопол, той дари на училището български флаг със спецпосл
Ловеч днес

 Връчиха златна значка на Механото на спасителя от Созопол, той дари на училището български флаг със спецпослание

 

Никола Колев

механо Директорът на ловешката ПГМЕТ Гено Вътев връчи златната значка на училището на 20-годишния Христо Кънчев, който през лятото спаси две момичета от удавяне в морето край Созопол. Героят е възпитаник именно на Механото, а от есента следва социална педагогика във ВТУ „Св. св.Кирил и Методий”. Отличието бе връчено на Христо по време на традиционния празник на емблематичното ловешко училище, а в досегашната над 50-годишна история на школото златната значка е давана само три пъти. Под бурните аплодисменти на ученици и преподаватели, директорът Вътев подари на смелчагата и пясъчен часовник с надпис „Достойно изживеният живот оставя следи както по пясъка, така и във времето”.

: Офисът на Гражданско Движение „ДНЕС”Ловеч на нов адрес
Общество

    Офисът на  Гражданско Движение „ДНЕС”Ловеч на нов адрес

 

dnesПриемната на ГД „ДНЕС”- обществото на пострадалите от естествените монополи ( ЧЕС, В и К и Овергаз), както и от Мобилните оператори, се измести от бившия си адрес на нов,който е: Бул. „България №10”;Ет.3;Ст.2-ра и 4-та намираща се срещу РДВР-Ловеч, съобщи координатора на движението Ангел Заимов.

  Гражданите на област Ловеч, които смятат, че са ощетени по някакъв начин от монополистите или Мобилните оператори ще могат да получават безплатни консултации, а в последствие да  завеждат дела,ако е необходимо,по минимални тарифи.

: Общински съвет публикува график за срещи с жителите на община Ловеч
Ловеч днес

Общински съвет публикува график за срещи с жителите на община Ловеч

 

obsПоздравления за Председателя на Общински съвет Ловеч и съветниците! На страницата на местния парламент е публикуван график за срещите на съветниците по населени места за първите 6 месеца на 2012. Графикът е съставен на основание писмо с изх.№-ОС-11/09.01.2012 г., с което общинските  съветници са заявили участие в приемни по населените места на общината. Общинските съветници от групата на БСП, видно от писмо с вх.№-48/18.01.2012 г. осъществяват приемни в населените места на общината по отделен график, който не е депозиран в деловодството на Общински съвет-Ловеч.


ГРАФИК

: Валентинки за празника подаряваха МГЕРБ - Ловеч
Общество

Валентинки за празника подаряваха МГЕРБ - Ловеч


 

герб И тази година МГЕРБ – Ловеч зарадваха мало и голямо с валентинки по повод празника на влюбените Свети Валентин, съобщават от пресцентъра на партията. Клиентите на много обществени заведения в града бяха приятно изненадани с красиви и оригинални пожелания за любовно здраве и дълголетие и щастливи мигове с любими хора.

Към младежите на ГЕРБ в раздаването на празничните картички се включи и председателят на общинския съвет в града Корнелия Маринова. Тя съдейства на момчетата да достигнат до етажите на местната власт, за да поздравят колкото се може повече хора. Сред щастливците бе и скандално известният депутат от Ловеч Димитър Горов, който е осъден на пробация за шофиране в пияно състояние.

: Спортът е език, който всички по света говорят
Коментар

Спортът е език, който всички по света говорят


Габриела Петрова

 nadbal     Да говорим за спорта като за игра, начин за приятно и полезно прекарване на свободното време, възпитател на децата и възможност за развитие на професионална кариера. За спорта с всичките му елементи, които често остават скрити зад комерсиалния продукт, който медиите и големите асоциации продават.

   Спортът като положени усилия, направен избор, тренировки и психологическа подготовка. За да спортуваш няма нужда да бъдещ най-висок, силен или талантлив. Преди всичко трябва да имаш желание и да разбираш философията на спорта. Идеята на играта и удоволствието от физическото натоварване.
    Спортът е език, който всички по света говорят. Той дава здраве, дисциплина и създава приятелства за цял живот.

: Невероятно но факт
Любопитно

Невероятно но факт


 

pss По време на редовния седмичен наряд, който ловешките планински спасители дават в района на Беклемето и х. Дерменка се случи нещо куриозно, съобщават от Планинската спасителна служба.

Бурен вятър по билната част на планината, гъста мъгла, снеговалеж и висока лавинна опасност, принуждават спасителите да се върнат. По време на спускането те преминават покрай няколко наскоро паднали лавини.

Намирайки се вече в горския пояс, близо до района на ски пистата, ПСС патрула забелязва следи в снега.

: ДОБРОВОЛЦИ ЗАЛЯХА ОБЛАСТТА С ВАЛЕНТИНКИ
Ловеч област

ДОБРОВОЛЦИ ЗАЛЯХА ОБЛАСТТА С ВАЛЕНТИНКИ


 

val Доброволците БМЧК – Ловеч, Летница, Тетевен, Луковит, с.Крушуна и Априлци, съвместно с доброволци при Регионална библиотека "Проф. Б. Цонев" и РЗИ – Ловеч, заляха на 14 февруари област Ловеч с валентинки. Младежите подариха на граждани, ученици от училищата в областта, Областен управител на област Ловеч и кметове на общини валентики, брошури, сърчица, и други подаръци по случай Свети Валентин - Денят на влюбените. Минувачите имаха възможност да се снимат за спомен и с "Купидон-ка" и "Трифон Зарезан". Младежите от библиотеката доставиха на любими хора послания чрез електронна поща, които бяха оставени в кутията на любовта. Доброволците подариха на града много усмивки и весело настроение!

: МОСВ предостави защитената територия на община Ловеч за управление и стопанисване
Ловеч област

Зам.-министър Евдокия Манева и областният управител обсъждаха в работна среща бъдещето на Деветашката пещера

МОСВ предостави защитената територия на община Ловеч за управление и стопанисване

 

ou На 13 февруари в Областна администрация Ловеч се проведе работна среща на тема: „Бъдещето на Деветашката пещера”. Тя бе организирана от Министерство на Околната среда и водите, РИОСВ – Плевен и областния управител Ваня Събчева. В нея участваха и експерти от министерството, сдружение „Деветашко плато”, природозащитни организации, община Ловеч, съобщават от пресцентъра на областна админицтрация.

Искам да изразя огромната си благодарност към Министерството на околната среда и водите. Не е необходимо да казвам какво представлява Деветашката пещера, сигурна съм, че всички сме наясно с това.

: Благотворителен концерт утре за деца с церебрална парализа
Общество

Благотворителен концерт утре за деца с церебрална парализа

 

Благотворителен концерт ще се проведе утре, 15 февруари, от 18.30 ч. в салона на Драматичния театър в Ловеч, съобщават от Община Ловеч. Средствата от него са за Йоана и Генади Генови, деца с диагноза детска церебрална парализа. Концертът ще се състои с подкрепата на община Ловеч и Драматичния театър.

В програмата, изпъстрена с танци, песни и много смях, ще се включат фолклорна формация „Елит”, арт формация „Огнени ритми”, брейк формация „Electric Style Crew”, Пламен Денев, Латинка Петкова, Just Fly и Preslava, Ирина Бакърджиева и Кристиан Костов, гост изпълнител ще е Дебора.

: Епидемична обстановка в област Ловеч
Ловеч днес

Епидемична обстановка в област Ловеч

 

За същия период епидемичната обстановка на територията на община Луковит, област Ловеч по отношение на ОРЗ и Грип се нормализира, съобщават от РЗИ Ловеч.  Регистрираната заболяемост от 5 индивидуални практики е спаднала на 163,53 на 10 хил. население (при 501,3 и 457,3 на 10 хил. за предходните седмици) и е в рамките на обичайното за сезона.

Заболяемостта от ОРЗ и Грип на територията на гр. Ловеч се задържа в обичайните за сезона граници и продължава насочено й проследяване. Същото се отчита и в останалите градове-центрове на общини в региона. 

страница 2 от 762 < 1 2 3 4 5 > >>
Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Поискайте си нова от тук.
R.I.P. Whitney Houston
Избор на MrBean
Избор на Редактора
Членска анкета
Намерихте ли информация, какво предвижда Бюджет 2012 за вашия квартал или населено място?

Да, намерих

Не, не можах да намеря

Не ме интересува

За какво е този Бюджет?

Трябва да влезете в профила си за да гласувате.
Последни обяви
Table 'lovechtoday3.fusion_announcements' doesn't exist

No announcement has been added yet.

Последни статии
Ще можем ли да полетим
Литературата на днешните тийнейджъри. Полезно явление или поредната мания
Кога ловчалии ще бъдат в центъра на вниманието на политическите партии?
Сега ли е времето за създаване на ГОС в Ловеч ?
Сърбия – по-различният свят. Държавата, която не чака наготово! 2
Последно добавени снимки
Whitney Houston
Whitney Houston
Новини
Facebook
\n\n"; if (iADMIN) { $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."flood_control WHERE flood_timestamp < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."thread_notify WHERE notify_datestamp < '".(time()-1209600)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."vcode WHERE vcode_datestamp < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."new_users WHERE user_datestamp < '".(time()-86400)."'"); } mysql_close(); ob_end_flush(); ?>