| Портал Европа | Община Ловеч | Област Ловеч | Ловеч днес |
"); ?>
Сигнали за корупция
Навигация
Предстоящо
Въвежда се временна организация на движението по бул. „Мизия”
В събота ви каним на пикник край езерото в парк Стратеш
Новата книга на Николай Петев ще бъде представена в Ловеч
Община Ловеч с богата културна програма за празника на града
Утре Радио "Volunteer Rock" представя Звезди от “АХАТ”
Последни БГ Фирми
Пожарна безопасност и защита на населението
Клуб на дейците на културата Ловеч
.ЛОВЧАНСКО ЧИТАЛИЩЕ”НАУКА” гр.ЛОВЕЧ
Държавен архив – Ловеч
Художествена галерия – Ловеч
Теми във Форума
Последни теми
Квартири
Какво слушате в момента......
" Викайте и крещете "- облекчете душата си ...
Оправете сайта!!!
Вицове и весели истории
Горещи теми
Какво слушате в момента...... [3799]
" Викайте и крещете "- облекчете душата си ... [3757]
Кризата в Левски! [1310]
“Община реформатор” ли е Община Ловеч? [1007]
Партийно строителство [739]
XML RSS Feed
Новини
Предстоящи събития
Търсене в old.lovechtoday.eu
Реклама
Д-р Мадлена Бояджиева начело на Общински съвет Тетевен
Ловеч област

Д-р Мадлена Бояджиева начело на Общински съвет Тетевен

 

teteven Д-р Мадлена Бояджиева бе избрана за председател на Общински съвет Тетевен. Тя получи 19 от общо 21 гласа на съветниците. Това стана на първата сесия на местния парламент, свикана от областния управител Ваня Събчева на 9 ноември.

В залата на община Тетевен, където традиционно заседава общинският съвет, в тържествена обстановка се проведе първата сесия. Тя бе ръководена от Ибрахим Чаушев. Силно ръзвълнуван той се обърна към колегите си: „През последния месец всички бяхме членове на нашите партии и организации, от днес нашата единствена партия трябва да е община Тетевен и нейните жители”.

В изпълнение на разпоредбите на Закона за местното самоуправление и местна администрация клетва положиха избраните на местните избори през октомври кметове и общински съветници.

След произнасяне на клетвата пръв клетвения лист подписа кметът на общината Милен Ганев. Той получи и символите на местната власт от предшественика си Николай Павлов. Развълнуван съм, благодаря на хората, които ме избраха и съм готов за работа, каза лаконично Ганев пред общинари и гости на заседанието.

Клетва положиха и избраните за кметове на кметства -  Андриян Маринов – Галата, Анна Златкова – Гложене, Бисер Габровски – Глогово, Кирил Илиев – Голям извор, Пенка Ганева – Рибарица, Свилен Русинов – Градежница, Севин Иванов – Български извор и Цветослава Христова - Черни Вит.

В изпълнение на дневния ред на заседанието бе избрана 3-членна комисия за избор на председател. Единственото предложение бе за д-р Бояджиева. След гласуване тя получи 19 гласа и под бурните аплодисменти на залата зае председателското място.

Благодаря за оказаното ми доверие, чест е за мен и двойно по-голяма отговорност. Ще дам всичките си сили, опит и знания, за да създам ефективна организация на работа в общинския съвет и комисиите към него, както и добра връзка с администрацията. За мен водещият принцип винаги е бил спазването на законите на страната, така ще продължа и да работя и се надявам заедно с общинските съветници да оправдаем доверието на хората в нас, каза в първото си слово като председател д-р Бояджиева.

Общинският съвет в Тетевен се състои от 21 члена:

Валери Петров Вълчев

Галина Димитрова Велева

Емил Асенов Максимов

Ибрахим Хюсеинов Чаушев

Иван Велев Иванов

Константин Колев Стоилков

Красимир Георгиев Тодоров

Красимир Радев Минчев

Людмила Миткова Момчилова – Огнянова

Мадлена Цветанова Бояджиева – Ничева

Малина Миткова Методиева

Мария Микова Стойчева

Нако Драганов Наков

Николай Петров Павлов

Огнян Илиев Петров

Пепа Христова Кунинчанска

Радослав Стефанов Добревски

Стоян Асенов Кючуков

Тихомир Койчев Лазаров

Цветелин Войчев Велев

Цецка Димитрова Петкова

Коментари
debelaka на 10.11.2011 11:43
„През последния месец всички бяхме членове на нашите партии и организации, от днес нашата единствена партия трябва да е община Тетевен и нейните жители”


И в Ловеч е така...
kabak_k на 10.11.2011 16:38
След произнасяне на клетвата пръв клетвения лист подписа кметът на общината Милен Ганев. Той получи и символите на местната власт от предшественика си Николай Павлов. Развълнуван съм, благодаря на хората, които ме избраха и съм готов за работа, каза лаконично Ганев пред общинари и гости на заседанието.

туи съЩия марин ганев лие:

Другата скандална фирма, чието име се свързва с контрабандата на захар, е “Вълна М 2” на тетевенския бизнесмен Милен Ганев. През тази фирма също са преминали десетки хиляди тона контрабандна захар. Всъщност Милен Ганев беше човек на СИК и Интергруп. Сикаджии прекарваха през фирмата захарта, която пласираха на българския пазар. В началото на пролетта на миналата година Ганев изчезна с около 7 милиона долара на акционери от СИК и други дребни играчи в захарния бизнес. Сикаджии го бяха обявили за издирване, взеха му няколко луксозни автомобила и му продадоха имотите. Осведомени твърдят, че събраната сума ги удовлетворявала. Наскоро Милен Ганев е бил забелязан под чадърите на Северното Черноморие. Тетевенският захарен бос се издирва и заради дългове към Първа частна банка и други кредитори. Той дължи на ПЧБ близо 18 милиарда лева, а общите му дългове са за 21 милиарда лева.
Вероятно същият канал за внос на захар се е ползвал и от структурите на “Литекс”. Близки до ловешкия борец Гриша Ганчев закупиха русенския завод “Захар био” преди две години. Странното е, че “Литекс” дълго време са вкарвали захарта през бургаското пристанище вместо през Варна, където транспортът би им излизал по-евтин. Предполага се, че това е свързано именно с разработения канал за контрабанда през Бургас. Бургаски митничари твърдят, че “Литекс” вече престанали да внасят през пристанището и са започнали да вкарват захар през Варна. Според хора, запознати с разследването, фирмите на “Литекс” обявявали, че внасят нерафинирана захар, чието мито е 10 на сто, а вкарвали в страната рафинирана захар, чието мито е 40 %. smiley

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/1998/08/22/246176_shugurgeit_-_nabedeni_i_vinovni/
weasle на 11.11.2011 12:19
Същия, същия.. Милен Ганев.. Издирван навремето от Интерпол.. Честит Кмет на Тетевенци .да им е жив и здрав!Преди като председател на ОБс взимаше колкото за гуми за джипа, сега сигурно ше увеличи мизата, че автопарка е голям!! ДА живее корупцията!!!! smileysmiley
kabak_k на 11.11.2011 15:58
дано бог ги поЩадиsmiley
Добави коментар
Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментари .
Оценки
Оценяването е възможно само за регистрирани членове.

Моля влезте в профила си, или се регистрирайте за да гласувате.

Няма публикувание оценки.
Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Поискайте си нова от тук.
R.I.P. Whitney Houston
Избор на MrBean
Избор на Редактора
Членска анкета
Намерихте ли информация, какво предвижда Бюджет 2012 за вашия квартал или населено място?

Да, намерих

Не, не можах да намеря

Не ме интересува

За какво е този Бюджет?

Трябва да влезете в профила си за да гласувате.
Последни обяви
Table 'lovechtoday3.fusion_announcements' doesn't exist

No announcement has been added yet.

Последни статии
Ще можем ли да полетим
Литературата на днешните тийнейджъри. Полезно явление или поредната мания
Кога ловчалии ще бъдат в центъра на вниманието на политическите партии?
Сега ли е времето за създаване на ГОС в Ловеч ?
Сърбия – по-различният свят. Държавата, която не чака наготово! 2
Table './lovechtoday3/fusion_photos' is marked as crashed and should be repaired
Facebook
Table './lovechtoday3/fusion_photos' is marked as crashed and should be repaired
\n\n"; if (iADMIN) { $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."flood_control WHERE flood_timestamp < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."thread_notify WHERE notify_datestamp < '".(time()-1209600)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."vcode WHERE vcode_datestamp < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."new_users WHERE user_datestamp < '".(time()-86400)."'"); } mysql_close(); ob_end_flush(); ?>