| Портал Европа | Община Ловеч | Област Ловеч | Ловеч днес |
"); ?>
Сигнали за корупция
Навигация
Предстоящо
Въвежда се временна организация на движението по бул. „Мизия”
В събота ви каним на пикник край езерото в парк Стратеш
Новата книга на Николай Петев ще бъде представена в Ловеч
Община Ловеч с богата културна програма за празника на града
Утре Радио "Volunteer Rock" представя Звезди от “АХАТ”
Последни БГ Фирми
Пожарна безопасност и защита на населението
Клуб на дейците на културата Ловеч
.ЛОВЧАНСКО ЧИТАЛИЩЕ”НАУКА” гр.ЛОВЕЧ
Държавен архив – Ловеч
Художествена галерия – Ловеч
Теми във Форума
Последни теми
Квартири
Какво слушате в момента......
" Викайте и крещете "- облекчете душата си ...
Оправете сайта!!!
Вицове и весели истории
Горещи теми
Какво слушате в момента...... [3799]
" Викайте и крещете "- облекчете душата си ... [3757]
Кризата в Левски! [1310]
“Община реформатор” ли е Община Ловеч? [1007]
Партийно строителство [739]
XML RSS Feed
Новини
Предстоящи събития
Търсене в old.lovechtoday.eu
Реклама
НИКОЛАЙ НАНКОВ: Знам какви са нуждите на региона от инфраструктура, от новия пост ще бъда по-полезен
Ловеч област

 НИКОЛАЙ НАНКОВ: Знам какви са нуждите на региона от инфраструктура, от новия пост ще бъда по-полезен


ВАНЯ СЪБЧЕВА:Продължавам политиката на Нанков, ще надграждаме постигнатото

nankov Знам какви са нуждите на региона от инфраструктура и от новия пост ще бъда по-полезен при реализирането на програмите. Това заяви бившият вече областен управител на Ловеч Николай Нанков на последния си брифинг пред журналисти в Ловеч.

Правителството на ГЕРБ и Премиерът лично доказа за пореден път, че дава път на младите и това вероятно изглежда на мнозина съблазнителна привилегия. Искам най-искрено да ви уверя, че възможността  и доверието, което ми се гласува, е тежка отговорност и никак не ми беше лесно да отговоря утвърдително, тъй като екипът ми тук, хората, с които станахме семейство, които ме подкрепяха и всячески ми помагаха ще ми липсват и като професионална всеотдайност, и най-вече като хора, обясни Нанков. Той изказа специални благодарности към регионалните журналисти „за безкомпромисната бдителност и обективната, не винаги щадяща ни, оценка и реакция”. Бяхте коректив за мен и екипът ми – най-важният – следих вашите публикации, вашите предавания, не съм отказал среща и разговор с никого от вас. Благодаря ви и моля останете и занапред такъв коректив. Вие сте гласът, съвестта и здравият разум на хората от красивия ни, но пренебрегван край, заради - защо да се лъжем - корист, лични интереси и остарели управленски подходи. Убеден съм, че скоро област Ловеч ще докаже как местното самоуправление може да бъде модерно, насочено към хората и интересите на обществото, каза още Нанков, като допълни, че се е стремил винаги да говори на езика на хората, различен от кухото празнословие и голословната демагогия.

Николай Нанков пожела на добър час на наследника си на поста Ваня Събчева. Тя е човек, на когото винаги съм разчитал и безусловно съм се доверявал. Не ме подведе нито веднъж! Тя може много, но не е от хората, които бързат да зашеметят околните с евтини демонстрации на можене и знаете. Дайте й време да си поеме дъх, да се огледа, на навлезе в работата – тя е високо отговорен и отворен човек и няма да ви липсва контакт с нея, знам го, представи я той пред журналистите, като акцентира, че отново Ловешка област е с най-младия областен управител.  

Николай Нанков заяви категорично, че не се е стремил самоцелно към новия пост, че е работил здраво с планове за областта, а не за кариера. Държа да знаете, че не съм взел и решението лесно. Подчертавам – не съм бил втурнат към министерски постове, но оценявам високо доверието, което ми бе гласувано от Премиера и от министър Лиляна Павлова. А в такива случаи – когато получа доверие поемем отговорността и работя 24 часа в денонощието. Така, както постъпих и когато поех поста областен управител, каза още Нанков.

Той се извини на всички, които неволно е огорчил, но не и на онези,  чийто сън е смущавал с работата си, като се закани, че ще продължи и от София да наблюдава Ловешка област и случващото се в нея.

Чрез вас искам да благодаря и на всички жители на областта, които ме подкрепяха, които засвидетелстваха това открито. И на тях ще кажа – Ваня Събчева е моят човек тук, впрочем тя е човекът на Премиера в Ловеч. Искам да призова всички, които подкрепяха мен в дейностите ми, да застанат и зад нея, каза в заключение Николай Нанков.

Продължавам политиката на Нанков и ще положа всички усилия да надградим постигнатото. Областна администрация работи много добре, има чудесен екип и заедно ще продължим да бъдем в услуга на гражданите и бизнеса, да следим за законосъобразността на решенията на общинските съвети. Оценявам доверието, което получих, то задължава много и няма да щадя сили и средства, за да вървим напред, заяви на първата си пресконференция новият областен управител на Ловеч Ваня Събчева. Тя увери журналистите, че е отворен човек и в бъдеще след като получи време да се запознае с администрацията от новата си позиция, ще бъде отворена към тях. Най-важният съвет, който получих от Николай Нанков, е „винаги следи и спазвай закона”, това и ще правя, отговори тя на журналистически въпрос.

Коментари
kabak_k на 20.09.2011 21:06
малкия кога проходи-кога пусна мустаки-да се заканва..smiley
snowmans на 20.09.2011 21:20
Той мустаки, както е видно не мой да пусне, щото ................ Ама я виж бузи е отпуснал и то червени, големи, "промилно-алкохолни". Абе от сега си прилича на дърт комунист (мазен, червендалест, ухилен бе да знае за какво, доволен знаейки какво е гепнал, .... и т.н.), нищо че се вписва в ГЕРБ........................
snowmans на 20.09.2011 21:25
А това малкото, новото, момичето - к ...... да вземе да си ходи в къщи.
Там може и да може да свърши нещо..........
Да не превръщаме Ловеч във френска провинция.....???!!!!???
MrBean на 20.09.2011 21:39
snowmans на 20.09.2011 21:25
А това малкото, новото, момичето - к ...... да вземе да си ходи в къщи.
Там може и да може да свърши нещо..........
Да не превръщаме Ловеч във френска провинция.....???!!!!???


На внимнието на Админа !

Съгласно Правила за писане във форумите на жwww.LovechToday.eu

5. Трият се без предупреждение мнения, които:
- са написани на латиница;
- съдържат нецензурни думи и изрази;
- призовават към етническа нетърпимост;
- съдържат реклама;
- изказвания нарушаващи добрият тон
heros на 20.09.2011 21:44
Много протребители с регистрации от по няма и седмица се нароиха във форума преди изборите!
MrBean на 20.09.2011 21:59
heros ,
анонимното храчене по който и да е
без никакви факти и доказателства
превръша този форум в "гнусен плювалник" ...

какъв да бъде този форум
решението е на админа :

позозитивен и креативен
за гражданите на Ловеч

или "гнусен плювалник"
в които се превръша
с подобни постове ...
MrBean на 21.09.2011 08:44


Новия зам.министър се закани,
че ще продължи и от София
да наблюдава Ловешка област
и случващото се в нея
Idiotoria на 21.09.2011 10:27
Новият зам. министър ще продължава да бъде кошмар за Минчо и разбойници и ги поздравява с парчето - I'll be two steps behind

http://www.youtube.com/watch?v=Q3WLexNBxSk
killerche на 21.09.2011 11:21
Искаш да кажеш, че пийонката ще продължава да се опитва да догони г-н Кмета, опитвайки се по всякакъв начин да му съботира работата, но за негово голямо съжаление винаги ще си остане както се пее в песента на 2 крачки зад него. smiley
orel на 21.09.2011 12:56
Елке,направи си равносметка на изминалия път и не забравяй,че се хранеше от Казанджиев.........да ти напомня за защитеното жилище за възрастни хора как беше назначена.....?, как и до днес си предписваш загриженост пред тях,но уви-тези мили хора вече са те разбрали що за стока си.
Нанков не е кошмар за г-н Кмета, а твоята глава ще е винаги пълна с кошмари, със злоба не се живее
killerche на 21.09.2011 13:43
Или може би има предвид, че нанков ще продължи да разпространява клюки по адрес на г-н Казанджиев. Много неясно се е изразила и неможем да разберем какъв точни кошмар ще е. Явно герберите много си вярвате, ни нали знаеш, че всички цветя са сезонни и наесен увяхват.
Idiotoria на 21.09.2011 18:05
Убийче и граблива птицо,
единствените, които са ме хранили са баща ми - лека му пръст, и майка ми - да ми е жива и здрава, от 23 години пък се изхранвам сама и то добре го правя.
Нанков е сАботирал (идва от саботаж, не от събота) единствено съня и на Минчо, и на Милко, и на Митята.
Пионки сте вие, защото поръчково дерзаете тук да ни убедите какъв ангел е кметът. А Нанков ще е кошмар за гореизброените господа, защото той показа на ловчалии, че е възможно да се противоречи на червените и че не трябва да се страхуват от манипулациите и заплахите им. Той отключи недоволството на хората, което те само шушукаха под сурдинка. Просто постави началото на края на червените пиявици... и затова ще продължи да смущава съня им...
Не всички цветя са сезонни като червените макове...
killerche на 21.09.2011 18:57
Слабичко, мнооого слабичкоsmiley след като ти дерзаеш поръчково, това далеч не означава, че и ние дерзаем поръчково, не мога да слезя на толкова ниско ниво. И целта ми никога не е била да изкарам кмета ангел, той не е вода ненапита, просто няма по-добър от него.
killerche на 21.09.2011 18:58
Само да те попитам 4 часа ли ти трябваха за да измислиш този бисерsmiley
Idiotoria на 21.09.2011 19:39
А на вас две години не ви стигнаха да разберете, че не съм Баръмова или самият Нанков.
Пиша, когато имам време, и това не ми е самоцел - нито пък се потя да го мисля много. Просто си споделям мнението...но за вас всичко е велика конспирация и пъклени планове... И все ще ви е така... неспокойно и умислено.
killerche на 21.09.2011 20:56
На мен ми изглежда точно обратното, много си ми е спокойноsmiley
kabak_k на 21.09.2011 21:20
идиошфорке-като вътришен човек сподели-кои се нуждае по много от инфраструктура:региона нанков или изгората муsmiley
heros на 21.09.2011 22:26
Я, килерче? Червена "пийонко!" Виж колко резултати дава Google за думичката ти и тогава ни говори за пионките в политиката..Че нещо от твоята думичка нищо не разбрахме..
Idiotoria на 21.09.2011 22:27
Гешева,
отговорът е изгоратаsmiley
kabak_k на 21.09.2011 22:41
идиошфорке-от кога не си.....Ухажванаsmiley-навсякаде ти се привижда гешева-да не ти е бръкнала в газа-или си падаш по жени-като съдя по ника ти.....трябва да си пиеш хаповете редовно или д-р мишев да ти ги смени с по силни.благодаря ти за одговора-времето ще покажеsmiley
bobi1225 на 21.09.2011 23:07
Ааа, много загрубя лафа нещо. Някой съвсем мръднаха психически.
Idiotoria на 21.09.2011 23:28
Гешева,
на мен не ми се привижда - аз виждам всичко и много знам.
anka на 22.09.2011 01:02
Ха- ха, от НАС даже няма нужда,......... ВИЕ се самоизяждате със нужните злъч, патос и енергия..........да сте ни живи и
здрави......... ииии успехи в закриването на ГЕРБ и лошотият в Ловеч. Много е кофти, когато в името на собственият си приоритет т.е. пари се цакате, а после разказвате на хората как това е против БСП......... да ама не, всички ти сте недомогноли се до власт комунисти, демек некадърни и се опитвате да яхате нечия вълна, ще ви видим в края на октомври от коя миша дупка ще се показвате и кого ще възхвалявате ........ иначе сте СУПЕР.......
PavlinaGesheva на 22.09.2011 10:51
Idiotoria, кой Ви дава право като циркаджия да жонглирате с името ми във виртуалното пространство?! Кому сте в угода с това?!
Вкарвайки ме нескопосно в някаква Ваша си интрига, Вие злепоставяте и дискредитирате не толкова мен, колкото г-н Николай Нанков, партията, която той представлява, и най – вече институцията «Областна администрация». И понеже сте свързана по някакъв начин с нея, за мен е твърде обезпокоителен фактът, че си позволявате тези неуместни словесни заигравки, демонстрирайки дребнавост и липса на усет за мярка.
Иска ми се да вярвам, че зад този ник не е мъж, защото задкулисното Ви поведение би било недостойно за силния пол, но пък е съвсем приемливо за една жена, която е страхлива и, бих казала, с нисък праг на интелигентност.
Idiotoria, моля Ви да не намесвате повече името ми по форумите, ако в тях няма материал или коментар с моя ник PavlinaGesheva!!
В противен случай ще приема използването му за злоумишлено и като опит за нанасяне на морална вреда. Тогава, вярвайте ми, не бих могла да остана безучастна.
Апропо, всичко вижда и знае само Господ. Който твърди това за себе си, се нуждае от специализирана помощ, за съжаление...
С уважение все пак – Павлина Гешева.
miroslav на 22.09.2011 12:14
е, жалко - то с такива граждани - какво да се очаква на 23 октомври - ври и кипи от ...беднотия и сиромашия - чалготия и простотия
Добави коментар
Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментари .
Оценки
Оценяването е възможно само за регистрирани членове.

Моля влезте в профила си, или се регистрирайте за да гласувате.

Няма публикувание оценки.
Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Поискайте си нова от тук.
R.I.P. Whitney Houston
Избор на MrBean
Избор на Редактора
Членска анкета
Намерихте ли информация, какво предвижда Бюджет 2012 за вашия квартал или населено място?

Да, намерих

Не, не можах да намеря

Не ме интересува

За какво е този Бюджет?

Трябва да влезете в профила си за да гласувате.
Последни обяви
Table 'lovechtoday3.fusion_announcements' doesn't exist

No announcement has been added yet.

Последни статии
Ще можем ли да полетим
Литературата на днешните тийнейджъри. Полезно явление или поредната мания
Кога ловчалии ще бъдат в центъра на вниманието на политическите партии?
Сега ли е времето за създаване на ГОС в Ловеч ?
Сърбия – по-различният свят. Държавата, която не чака наготово! 2
Table './lovechtoday3/fusion_photos' is marked as crashed and should be repaired
Facebook
Table './lovechtoday3/fusion_photos' is marked as crashed and should be repaired
\n\n"; if (iADMIN) { $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."flood_control WHERE flood_timestamp < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."thread_notify WHERE notify_datestamp < '".(time()-1209600)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."vcode WHERE vcode_datestamp < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."new_users WHERE user_datestamp < '".(time()-86400)."'"); } mysql_close(); ob_end_flush(); ?>