| Портал Европа | Община Ловеч | Област Ловеч | Ловеч днес |
"); ?>
Сигнали за корупция
Навигация
Предстоящо
Въвежда се временна организация на движението по бул. „Мизия”
В събота ви каним на пикник край езерото в парк Стратеш
Новата книга на Николай Петев ще бъде представена в Ловеч
Община Ловеч с богата културна програма за празника на града
Утре Радио "Volunteer Rock" представя Звезди от “АХАТ”
Последни БГ Фирми
Пожарна безопасност и защита на населението
Клуб на дейците на културата Ловеч
.ЛОВЧАНСКО ЧИТАЛИЩЕ”НАУКА” гр.ЛОВЕЧ
Държавен архив – Ловеч
Художествена галерия – Ловеч
Теми във Форума
Последни теми
Квартири
Какво слушате в момента......
" Викайте и крещете "- облекчете душата си ...
Оправете сайта!!!
Вицове и весели истории
Горещи теми
Какво слушате в момента...... [3799]
" Викайте и крещете "- облекчете душата си ... [3757]
Кризата в Левски! [1310]
“Община реформатор” ли е Община Ловеч? [1007]
Партийно строителство [739]
XML RSS Feed
Новини
Предстоящи събития
Търсене в old.lovechtoday.eu
Реклама
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на с. Пресяка
Ловеч област

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на с. Пресякацецка цачева Председателят на Народното събрание Цецка Цачева подкрепи кандидата на ПП ГЕРБ за избор на кмет на ловешкото село Пресяка, съобщават от пресцентъра на партията. Балотажът на частичните местни избори ще се проведе на 23 октомври и в него ще участват ГЕРБ и РЗС. На първия тур Петър Гатев, издигнат от ГЕРБ, спечели 59 гласа, а опонента му 57.

     Държавата през последните години беше разграбена. И като човек, и като юрист не приемам това. Да, ще ми кажете, че тогава се живееше по-сигурно. Искам да направим така че доброто, което го е имало, да го има и сега, а онези, които са виновни за начина, по който се разграби държавата, да си получат заслуженото, обърна се към събралото се множество Цачева, която бе посрещната с хляб и сол пред читалището на 21 октомври вечерта.

     В момента държавата е в мъртва хватка откъм бюджет. На вас ви предстои след по-малко от два дни да си изберете кмет. Има ли сте много кметове, ще имате и след бай Петър. Сега обаче ще бъде бай Петър. И ще бъде той, защото аз съм убедена, че ще го подкрепите. Той носи със себе си опита на беловласите коси, а това означава и всички онези трудности, през които сте минали и вие самите. Това, което него го прави силен в момента, е че зад него стои ПП ГЕРБ, акцентира парламентарист номер едно, като поясни, че „сигурно и другите кандидати имат своите качества, но никой няма да успее в работата си, ако няма подкрепата на наистина силна политическа сила”.

цецка цачева     Защо е важно, че бай Петър го подкрепя ГЕРБ, попита риторично Цецка Цачева. Защото за първи път вие – гражданите на България, вкарахте в Народното събрание 117 народни представители, които не са участвали в политически партии и не са участвали в разграбването на държавата. Лично аз никога не съм си мислила, че ще занимавам с политика, камо ли да бъда председател на НС, но в един момент прецених, че ако ние – хората, които сме постигнали нещо в личния си път, не се вземем в ръце и не дадем отпор, няма кой да дойде отвън и да ни оправи къщата, каза още тя.

     На първо място на нас ни трябва сигурност за нашия живот и имущество, за нашите деца и внуци, а това се бори с категорични и сигурни мерки срещу организираната престъпност и корупционните схеми, заяви Цачева и бе аплодирана от препълнената зала. Втората голяма цел е след като се постигне сигурност да се направи така че да дойдат инвеститори, честните бизнесмени да могат спокойно да работят, да дойдат европейските фондове без да се притесняват, че ще бъдат ограбени и да създават работни места, което означава повече осигуровки за здраве и пенсии, акцентира тя и заяви категорично убеждението си, че това може да се направи. Малкият шанс на управлението на Борисов е, че се случи по времето на уникална икономическа криза. Хора, трябва да стиснем зъби и да издържим в името на децата, защото децата ни избягаха от България. Но запомнете и не се поддавайте на провокации – няма да се намаляват пенсии у нас, както ви заплашват и както в други държави се случва, подчерта категорично Цачева пред жителите на Пресяка.

     Има политици, които крадат, и има политици, които не крадат, това е разделната черта в парламента, а не кой от коя партия е. Защото вие гледате по телевизията, че се карат в залата, но не виждате как се държат извън нея. На нас ни трябват честни хора, знаещи и можещи, които с макар и непопулярни мерки в момента да изведат страната ни на нов път, като на разбираем език обяснят на хората, за да стане ясно каква е ползата от това, че в момента за пореден път свиваме коланите, каза още тя. Председателят на Народното събрание отговори на многобройните въпроси от залата за положението в здравеопазването, за пенсионната реформа, за финансовото състояние на страната, за ремонта на пътищата в малките населени места, за АЕЦ Белене и магистрала Хемус, и много други.

Искам да ви благодаря, че миналата седмица по-голямата част от вас подкрепиха нашия кандидат. Вярвам, че в събота отново ще гласувате още по-голямо доверие за Петър Гатев и ПП ГЕРБ, обърна се към жителите на селото и Ирина Митева, член на Жени ГЕРБ и подчерта, че има няколко сериозни причини това да стане. Той е честен и отговорен човек, вие го познавате по-добре. Той е един от вас, зад гърба си няма откраднато, няма несметни богатства, няма лъжи и измами, той е като всички вас – познава вашите проблеми, защото са и негови, познава вашите тревоги, защото са и негови, познава вашите нужди, защото са и негови, за дървата, за калните улици, за недостигащите контейнери за смет и за нерегулярното им извозване, за водоизточниците в селото, за обществения транспорт, за лекарите и здравния пункт, за уличното осветление и радиоточките, за гробищния парк и моста до казаните, за недовършената църква, за димящото сметище - проблеми, за чието разрешаване получихте уверение, че ще бъде работено. Той получи подкрепата на управляващата партия, на народния представител д-р Анатолий Йорданов, има пълната подкрепа и гарантирано съдействие в бъдещата му работа като кмет, избран от вас, от областния управител на Ловеч Николай Нанков. Митева благодари и на общинските структури, членовете и симпатизантите на ПП АТАКА, СДС и ДСБ в Ловеч, които изразиха категоричната си подкрепа за Петър Гатев на балотажа в събота.

Петър Гатев е кметът, който вие заслужавате. Защото вие сте разумни и трудолюбиви хора, всеки от вас работи и създава. Вие не заслужавате да бъдете лъгани и мамени, както става през последните години у нас. Аз вярвам, че вие няма да допуснете това, виждате – за ПП ГЕРБ няма наши и ваши, има закони, валидни за всички, няма партийни чадъри, няма покровителство. Има правила! И ние ви призоваваме да гласувате за Петър Гатев, за да има правила в Пресяка, призова Ирина Митева.

     Цял живот съм работил за държавата и обществото честно и почтено, искал съм и мисля, че съм успял името ми да остане неопетнено. Всички вие добре ме познавате, никога не съм се забърквал в нечисти истории и няма да го направя. Ако ми гласувате доверието си, няма да работя зад гърба ви, а ще работя с вас и за вас, защото Пресяка е нашето място и ние трябва да подобряваме живота си. Знам и вярвам, че и вие мислите така. Затова очаквам вашата подкрепа в събота, за да решим заедно проблемите си, обърна се към съселяните си и кандидатът Петър Гатев.

     Хората от Пресяка подариха на високия си гост икона на Св. Георги Победоносец с пожелание и тя, и партията ГЕРБ да жънат победа след победа във всяко направление. Цачева си тръгна с огромни букети цветя.

Коментари
MrBean на 23.10.2010 18:10
Петър Гатев е кмет на Пресяка
Добави коментар
Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментари .
Оценки
Оценяването е възможно само за регистрирани членове.

Моля влезте в профила си, или се регистрирайте за да гласувате.

Няма публикувание оценки.
Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Поискайте си нова от тук.
R.I.P. Whitney Houston
Избор на MrBean
Избор на Редактора
Членска анкета
Намерихте ли информация, какво предвижда Бюджет 2012 за вашия квартал или населено място?

Да, намерих

Не, не можах да намеря

Не ме интересува

За какво е този Бюджет?

Трябва да влезете в профила си за да гласувате.
Последни обяви
Table 'lovechtoday3.fusion_announcements' doesn't exist

No announcement has been added yet.

Последни статии
Ще можем ли да полетим
Литературата на днешните тийнейджъри. Полезно явление или поредната мания
Кога ловчалии ще бъдат в центъра на вниманието на политическите партии?
Сега ли е времето за създаване на ГОС в Ловеч ?
Сърбия – по-различният свят. Държавата, която не чака наготово! 2
Table './lovechtoday3/fusion_photos' is marked as crashed and should be repaired
Facebook
Table './lovechtoday3/fusion_photos' is marked as crashed and should be repaired
\n\n"; if (iADMIN) { $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."flood_control WHERE flood_timestamp < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."thread_notify WHERE notify_datestamp < '".(time()-1209600)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."vcode WHERE vcode_datestamp < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."new_users WHERE user_datestamp < '".(time()-86400)."'"); } mysql_close(); ob_end_flush(); ?>