| Портал Европа | Община Ловеч | Област Ловеч | Ловеч днес |
"); ?>
Сигнали за корупция
Навигация
Предстоящо
Въвежда се временна организация на движението по бул. „Мизия”
В събота ви каним на пикник край езерото в парк Стратеш
Новата книга на Николай Петев ще бъде представена в Ловеч
Община Ловеч с богата културна програма за празника на града
Утре Радио "Volunteer Rock" представя Звезди от “АХАТ”
Последни БГ Фирми
Пожарна безопасност и защита на населението
Клуб на дейците на културата Ловеч
.ЛОВЧАНСКО ЧИТАЛИЩЕ”НАУКА” гр.ЛОВЕЧ
Държавен архив – Ловеч
Художествена галерия – Ловеч
Теми във Форума
Последни теми
Квартири
Какво слушате в момента......
" Викайте и крещете "- облекчете душата си ...
Оправете сайта!!!
Вицове и весели истории
Горещи теми
Какво слушате в момента...... [3799]
" Викайте и крещете "- облекчете душата си ... [3757]
Кризата в Левски! [1310]
“Община реформатор” ли е Община Ловеч? [1007]
Партийно строителство [739]
XML RSS Feed
Новини
Предстоящи събития
Търсене в old.lovechtoday.eu
Реклама
ПЛЮС открива магазина си в Луковит на 25 ноември
Ловеч област
ПЛЮС открива магазина си в Луковит на 25 ноември

До края на 2009 г. компанията ще отвори магазини в 15 града на България

Плюс
На 25 ноември 2009 г. немската верига ПЛЮС открива своя нов магазин в Луковит. Това е деветият магазин от веригата в България. Магазини ПЛЮС вече са открити в градовете Перник, Горна Оряховица, Севлиево (2 магазина), Харманли, Силистра, Враца и Раднево. 

На 25 ноември ПЛЮС открива и още един магазин в Пазарджик.  Всеки един от магазините е построен от ПЛЮС върху собствен терен и е част от инвестицията на компанията в България, която до този момент възлиза на 150 млн. лв. 


До края на тази година магазини ПЛЮС ще бъдат открити в общо 20 града, с което инвестицията ще достигне до 210 млн. лв. Към момента в централата на фирмата работят 100 човека, в магазините и логистичните центрове – над 240, а до края на годината ще бъдат разкрити над 300 нови работни места.

Новопостъпилите служители преминават специализирана програма за обучение в България или Германия. Политика на компанията е строежите на магазините да се извършват от български фирми и така се осигуряват работни места не само в магазина, но и по време на неговото строителство.

Веригата ПЛЮС е първата от типа „дискаунтер” (от англ. дума discount=намаление), която открива магазини в България. Като дискаунтър верига, ПЛЮС предлага на своите клиенти богат асортимент от стоки на атрактивни „малки цени”. Акцент са плодовете и зеленчуците, свежото месо, млечните продукти, прясно изпечения хляб и акционните нехранителни стоки.

От производителя до крайния клиент се търсят начини за максимално оптимизиране на разходите, без това да се отразява на качеството на предлаганите стоки и услуги. Търговската площ на магазините ПЛЮС е 1000 и 1200 кв.м.

Качеството на продуктите, продавани в ПЛЮС е от първостепенно значение при подбора на продаваните стоки. Фирмата разполага със специализирано звено за тестове и анализи, което осъществява строг контрол върху качеството на предлаганите продукти. Освен това изрично изискване е производителите-доставчици да са сертифицирани по европейските изисквания в съответната област.

В магазините ПЛЮС се предлагат продукти на всички добре познати международни марки и най-предпочитаните български марки. Продуктовият асортимент обхваща и широка гама от собствени марки. Те се произвеждат от утвърдени български и чуждестранни фирми и ще бъдат съществена част от предлагания асортимент – 35-40%. Собствените марки дават възможност асортиментът да се адаптира към предпочитанията и вкуса на българските клиенти.
Плюс

Част от собствените марки са разработени специално за българския пазар – марките Чуден и Млекана дават богат избор на млечни продукти, Рученица и Ядея изкушават с готови храни и консерви, любителите на месни деликатеси трябва да запомнят марката Бай Мезан, а сладките изкушения са с марката Трепет.

Международните марки на ПЛЮС обхващат всички стокови групи и са подбрани сред най-търсените от клиентите на фирмата в другите страни. Те се отличават с високо качество и са произведени от фирми, с доказан опит и дългогодишно присъствие на международните пазари. Част от международните собствени марки на ПЛЮС, които присъстват в България, са: Alpa – млечни продукти, Biscoteria, Gold Cake - сладкиши, La Capannina – паста и доматени пюрета – за любителите на италианската кухня, Green Gold – консервирани и дълбоко замразени зеленчуци, Julia и Oscar – за котките и кучетата, Blue Moon – козметични продукти за мъже и жени, Touching и Spagat – кухненска и тоалетна хартия.

Символи на веригата ПЛЮС са нейните Малки цени – анимирани герои, станали любими на клиентите от други държави. Те ще станат познати и на българските потребители от активното присъствие в магазините и комуникационната кампания на ПЛЮС-България.

И за да създаде истинско празнично настроение, ПЛЮС подготвя приятна изненада за своите клиенти – с отварянето на всеки от магазините, Малките цени, съвместно с Форд Мото-Пфое, ще стартират томбола за 6 коли от новия Форд Фиеста, които ще бъдат изтеглени на Ивановден 2010 г.

PLUS открива първите си магазини през 1972 г. в Германия. Днес веригата има представителства в три европейски държави – Австрия, България и Румъния.
Плюс


Плюс България Търговия КД е основано през 2006 г. като дъщерно дружество на германския концерн Тенгелман (Tengelmann). Със своята повече от 140-годишна история германската група Тенгелман принадлежи към най-големите търговски концерни в света. Днес Тенгелман е интернационален концерн с 4 357 филиала в 14  страни, над 84  хил. служители и годишен оборот над 12 млрд. евро.
Собственост на Тенгелман са: OBI - втората по големина в света и най-голяма в Европа верига магазини от типа Направи си сам, PLUS и A&P – хранителни магазини от типа дискаунт, супермаркети Kaiser’s Tengelmann, както и текстилния дискаунтер KIK.

Коментари
Няма добавени коментари.
Добави коментар
Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментари .
Оценки
Оценяването е възможно само за регистрирани членове.

Моля влезте в профила си, или се регистрирайте за да гласувате.

Няма публикувание оценки.
Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Поискайте си нова от тук.
R.I.P. Whitney Houston
Избор на MrBean
Избор на Редактора
Членска анкета
Намерихте ли информация, какво предвижда Бюджет 2012 за вашия квартал или населено място?

Да, намерих

Не, не можах да намеря

Не ме интересува

За какво е този Бюджет?

Трябва да влезете в профила си за да гласувате.
Последни обяви
Table 'lovechtoday3.fusion_announcements' doesn't exist

No announcement has been added yet.

Последни статии
Ще можем ли да полетим
Литературата на днешните тийнейджъри. Полезно явление или поредната мания
Кога ловчалии ще бъдат в центъра на вниманието на политическите партии?
Сега ли е времето за създаване на ГОС в Ловеч ?
Сърбия – по-различният свят. Държавата, която не чака наготово! 2
Table './lovechtoday3/fusion_photos' is marked as crashed and should be repaired
Facebook
Table './lovechtoday3/fusion_photos' is marked as crashed and should be repaired
\n\n"; if (iADMIN) { $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."flood_control WHERE flood_timestamp < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."thread_notify WHERE notify_datestamp < '".(time()-1209600)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."vcode WHERE vcode_datestamp < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."new_users WHERE user_datestamp < '".(time()-86400)."'"); } mysql_close(); ob_end_flush(); ?>