| Портал Европа | Община Ловеч | Област Ловеч | Ловеч днес |
"); ?>
Сигнали за корупция
Навигация
Предстоящо
Въвежда се временна организация на движението по бул. „Мизия”
В събота ви каним на пикник край езерото в парк Стратеш
Новата книга на Николай Петев ще бъде представена в Ловеч
Община Ловеч с богата културна програма за празника на града
Утре Радио "Volunteer Rock" представя Звезди от “АХАТ”
Последни БГ Фирми
Пожарна безопасност и защита на населението
Клуб на дейците на културата Ловеч
.ЛОВЧАНСКО ЧИТАЛИЩЕ”НАУКА” гр.ЛОВЕЧ
Държавен архив – Ловеч
Художествена галерия – Ловеч
Теми във Форума
Последни теми
Квартири
Какво слушате в момента......
" Викайте и крещете "- облекчете душата си ...
Оправете сайта!!!
Вицове и весели истории
Горещи теми
Какво слушате в момента...... [3799]
" Викайте и крещете "- облекчете душата си ... [3757]
Кризата в Левски! [1310]
“Община реформатор” ли е Община Ловеч? [1007]
Партийно строителство [739]
XML RSS Feed
Новини
Предстоящи събития
Търсене в old.lovechtoday.eu
Реклама
Преглед на темата
Ловеч днес :: Форум :: Вашите вицове, смешни истории и куриози :: Вицове и весели истории | Свободно време и развлечения | Вашите вицове, смешни истории и куриози
страница 2 от 34 < 1 2 3 4 5 > >>
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 11.04.2009 05:21
Подготвя се отвличане на Бареков

Слави и Миро Каризмата готвят дует, с който да събират пари за откупа

Източници от ДАНС са доверили на дългия водещ от БиТиВи, че се готви покушение срещу него. Най-вероятно от Джиджи Малкия, известен наркодилър от "Люлин", чиято кариера се развиваше стремглаво от търговия с дъвки от маджун до продажба на несъществуващи апартаменти, хероин и органи.

Идеята била Бареков да бъде отвлечен, а след това да бъдат поискани от Народното събрание и кметовете на отделни градове общо 10 милиона евро. Ако не бъдат предадени до 3 седмици, Бареков щял да бъде върнат отново на БиТиВи. Ако ги съберат, водещият на сутрешния блок щял да бъде продаден за органи в Пакистан.

В тази връзка до дни Слави Трифонов и Миро от бившия дует „Каризма" ще запишат общо парче, с което да събират пари за своя колега. Както е известно, Слави Трифонов е убеден противник на парламента и смята, че депутатите няма да се бръкнат с пари за Бареков. От ДАНС твърдят, че Слави вече се е срещал с кмета на Хасково, за да се включи и той с някой лев.

Запитан какво мисли по този повод, Нико Тупарев отговорил, че му е все едно - във „ВИП брадър" нямало да събират пари за Бареков, а Маги Халваджиян е предложил органите на Бареков да бъдат извадени като задачка към участниците в предаването „Страх".

http://www.otkacheno.info/2389/Podgotvia-se-otvlichane-na-Barekov.html


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?

Редактирано от debelaka на 11.04.2009 05:22
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 13.04.2009 07:31
След неуспешния опит да натрапи на Брюксел своя план за европейско осиновяване на българската изпълнителна власт и така да избяга от отговорността за провала си по отношение на европейската интеграционна политика, премиерът Станишев реши да почисти имиджа си с друга конфронтация: на омразния на червените от вече 20 години софийски терен. Тук е лесно, държавата си е негова и няма някакъв си шеф на ЕК Барозу да му се меси и да му пречи да се налага.
Със същият инат, с който се опитваше да натрапи на ЕК идеята си европейски съветници да бъдат прикрепени към управлението му, Станишев се хвърли в атака срещу вътрешния си политически враг на боклучавия столичен терен. Видимо доволен от медийното внимание, премиерът се демонстрира по късна доба на централен столичен булевард в обкръжението на чистачи с маркучи в ролята на спасител на населението.
Както при всяка голяма шмекерия на властта, така и при тази политическа инсценировка, сценарият съдържа правдопобни елементи, върху които стъпва режисурата. Разправиите около събирането и почистване на сметта в София са реален проблем от години и гражданите с основание са ядосани по този повод. А където има ядосани граждани, там се появява в цялото си усмихнато великолепие самият министър-председател.
Няма да го видите със същия ехиден ентусиазъм да се бори с корупцията, със злоупотребите с европейските фондове ( заради които на държавата са нанесени щети за стотици милиони евро по линия на спрените европейски фондове), нито пък има как да разиграе публично представление по отношение на борбата с организираната престъпност и нейните особено уродливи и безнаказани прояви в областта на поръчковите убийства и отвличанията.
Няма шанс да се превъплати в спасител на нацията от незавидното положение България да оглавява европейската класация по бедност, лошо здравеопазване или демографски показатели.
Друго си е с боклука: яхва боклукчийски камион, пали фитила на медиите и скандалът е готов. Голям, зрелищен, сочен – направо мед капе от устата на доволния Станишев, заобиколен от камери в комичната поза на Столетов, който „спасява“ измъчените граждани от заразите в последния момент.
Практиката мафията да рекетира частниците ( особено собственици на ресторанти и магазини), както и самата държава чрез контрол върху събирането на сметта в големи градове по света, е отдавна известна. За градове, като Ню Йорк, тя е дори легендарна. Но тук си имаме работа с уникален случай: държавата, която дори не признава съществуването на мафията ( лично Станишев отрича да има такова явление), се държи мафиотски, рекетирайки своите политически опоненти, на които „натрива носа“ като в пряка конфронтация с местната власт развързва държавната кесия за демонстрация на сила срещу слабото място на политическия си опонент.
Пред репортери Станишев си призна, че с фирмите, избрани по правителствена линия да дублират почистването на София, няма да се сключват дългосрочни договори. Какво по-ясно доказателство за кампанийността на този предизборен ход, от който не следва никакво трайно решение на кашата с почистванто на столицата- точно обратното, вместо да подтикне към здравословна конкуренция ( при равни и ясни правила), държавната намеса може само да налее масло в огъня на войната между фирмите! Важното за Станишев обаче е да се мобилизира електорът, който да си каже: „браво, другари, така трябва да се действа, няма само Борисов да печели от очакванията на хората за „твърда ръка“!
Самодоволството обаче е лош съветник – поне толкова, колкото съветниците, които са поощрили премиера да изиграе този етюд на храбър сметосъбирач. От цялата постановка лъха агресия, която не може да бъде прикрита от усмивките пред камерите. Кого точно и как ще мобилизира това политическо подпалвачество, престои да видим.


http://ivo.bg/2009/04/12/%D0%BC%D1%80%D1%8A%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D1%81-%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0/


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 01.06.2009 04:57
Днес по цял свят се отбелязва Международният ден на блондинките.

Според Древногръцката митология първата блондинка е била богинята Афродита, която получила златните си кичури като подарък от Зевс.

В наши дни блондинките не се смятат за богини, но както и в древността са признати от мъжете за най-прекрасната половина на човечеството. Поне това показват научни изследвания.

Според преподавателя по психология от Университета на Нантер Тиери Мейер, тайната на привлекателността на блондинките е в това, че мъжете оглупяват, когато се изправят лице в лице с блондинка, пише "Таймс".

По време на общуване с блондинка мозъчната дейност на мъжа намалява, коефициентът на интелигентност спада, а логически свързаните мисли отстъпват на желанието му да извърши нещо глупаво. Този ефект дори е получил името "бимбо илюзия" (бимбо означава хубав и глупав).

Според психолозите причината не е в жените и в светлите им коси, а в социалните стереотипи. По традиция за блондинките се казва, че са глупави и лекомислени, но за тях съществуват и много митове.

Неотдавна учените потвърдиха подозренията, че перхидролът не влияе добре на работата на мозъка. Доктор Джери Ноф от Калифорнийския университет е извършил експеримент сред натурални блондинки и сред жени, които са си изрусили косата.

По време на изследването участничките са се сблъскали с редица трудности. Например, една от тях е разказала, че чула реклама по радиото. Когато обаче се опитала да набере номера, цял час не могла да открие бутона с цифрата "800", макар да знаела, че именно него са съобщили в рекламата.

Като събрали всички получени резултати, учените стигнали до извода, че куриозните случки с изрусените жени са много повече, отколкото са били сред естествените блондинки.


http://www.otkacheno.info/3040/-Rusoto-praznuva.html&rf=mail:1108

Лично аз си падам по червенокосите...


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 01.06.2009 12:06
Станишев присъства на честванията по повод международния ден на детето пред НДК. Той се появи с най-новия си любимец - английския булдог Бари, с който се включи в конкурса за най-красив домашен любимец. Породистото куче му е личен подарък от председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу. Лидерът на БСП има и още едно четириного - лабрадор, на име Дана.


http://dnes.dir.bg/2009/06/01/news4541441.html

Един мъж бил страшно подтиснат. Влязъл в най-близкия бар и си поръчал тройно уиски.
Барманът му налял и мимоходом отбелязъл:
- Това е доста силно питие. Какъв ти е проблемът?
Мъжът пресушил чашата си на един дъх и отвърнал:
- Днес като се прибрах вкъщи открих съпругата ми в леглото с най-добрия ми приятел.
- Гледай ти! - възкликнал съчувствено барманът и отново напълнил чашата. - Нищо чудно, че имате нужда да пийнеш нещо. Това е от заведението.
Мъжът пресушил и втората чаша и барманът продължил да го разпитва.
- И какво направи ти?
- Приближих се до него, погледнах го право в очите и му казах: “Лошо куче, много лошо куче”.


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 02.06.2009 18:01
Покрит мост ли? Това е толкова лесно. smiley

Някъде в Грузия… над малка рекичка стои този стар съветски вагон, превърнат в мост. Той не пленява с красотата си, но въпреки това е удивителен, защото вероятно наистина означава много за хората, които са се сетили по такъв изобретателен начин да улеснят живота си и да решат своя проблем.


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?

Редактирано от debelaka на 02.06.2009 18:04
Автор RE: Вицове и весели истории
Stella
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 615
Местоживеене: България
Регистриран на: 18.01.08
Публикувано на 03.06.2009 13:50
В завод за алкохол умира щатният дегустатор и пускат обява, че търсят нов. Явява се алкохолик, окъсан, мърляв... Директорът на завода се чуди как да го отпрати. Правят му тест. Дават му чаша, той опитва и казва:
- Червено вино, мускат, тригодишно, северен склон, отлежало в метални цистерни.
- Правилно.
Друга чаша.
- Червено, каберне, осем години, югозападен склон, дъбови бъчви.
- Правилно.
Директора се вижда в чудо и намигва на секретарката си да направи нещо. Тя носи чаша с урина. Алкохоликът опитва:
- Блондинка, 26-годишна, бременна в третия месец. И ако не ме вземете на работа, ще кажа от кого!
smiley


A Star
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 06.06.2009 06:38
Р. Овч. с овчата фамилия се оказа голям палавник – гледаш го един сериозен, един умислен, обременен с партийни дела, а той човека имал съвсем друго в предвид. Особен афинитет има към журналистките. И ако може да са червенокоси. Най-добре ще е ако Първанката ги е тествал предварително. Усещам как името на каката ви е на езика… Кажете го, не обременявайте и не мърсете съзнанието си с тази иначе принципна жена. Илиана Йотова. Сексуалната Фортуната и партийната Хасинда. Червенокосата тигрица, която е бивш кадър на Канал 1, твърде амбицирана да нагази във водите на политиката. Идеален шанс за това е запознанството й с Първанов, който не след дълго решава да я покани на обяд. Месец след съдбовната среща Йотова напуска телевизията и става говорител на БСП. След като приключва връзката си с президента, говорителката и бивша евродепутатка, се сближава с друг от „каймака” на партията - Румен Овчаров. Двамата дори не си направиха труда да позамажат малко аферата, за да спестят резила на половинките си. Ама палавница излезе Илианчето, бре,овърша социалистите като руската армия немците пред Сталинград. И как няма да му викат на Овчаров „Боримечката“… Йотова не само мяза на мечка, ами и нрава й такъв… мечешки


http://kliuki.bg/2009/06/05/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B2-%D0%B1%D1%81%D0%BF-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%82-%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D0%B2%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BC/


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 11.06.2009 04:44
Сръбският гей активист Предраг Аздейкович, който е и главен редактор на сайта GayEcho, нареди световни политици в изложба срещу хомофобията.

Снимките на световни лидери, сред които и на българския президент Георги Първанов, са обработени с Photoshop, а резултатът е умопомрачителен.

Нашият държавен глава е нарисуван като музикант от групата KISS.


Станишеф не е бил обработен с фотошопа, защото и така си е изглеждал напълно естествен сред себеподобните в сайта.

http://www.politichesko.info/3140/Purvanov-kato-rokadzhiia-ot-KISS-Lukashenko-e-Chaplin.html&rf=mail:1280


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 11.06.2009 05:03
Метис - дете на негри, които са яли бели хора.


Въпрос - Преди да извършите аутопсия, проверихте ли пулса?
Отговор - Не.
Въпрос - Проверихте ли кръвното налягане?
Отговор - Не.
Въпрос - А, проверихте ли дали диша?
Отговор - Не.
Въпрос - Тогава възможно ли е пациента да е бил жив когато започнахте аутопсията?
Отговор - Не.
Въпрос - Как можете да сте толкова сигурен в това?
Отговор - Защото мозъкът му беше в един буркан на масата.
Въпрос - При тези обстоятелства възможно ли е пациента да е бил жив преди започването на аутопсията.
Отговор - Възможно е ако е бил адвокат.


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 11.06.2009 18:10
Президентът Първанов връчи “най-високия отличителен знак на държавния глава” на изпълнителния директор на “Мобилтел” Йозеф Винацер.

Според информация от президентството почетният знак на президента се дава “за изключителните заслуги на компанията в областта на социално-отговорната политика, за високо ангажираната благотворителната дейност, както и за приноса на първия ни мобилен оператор за развитието на българския спорт и култура.”


http://e-vestnik.bg/6374


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?
Автор RE: Вицове и весели истории
bobi1225
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 3340
Местоживеене: България
Регистриран на: 16.12.08
Публикувано на 11.06.2009 18:53
А тоя го заслужава тоз медал и два да са дали на човека.Толкова години му плащаме такива цени на мобилните разговори така ни работи ,че шапка му свалям. /нямам ,ама му свалям/ Браво.smileysmileysmiley


Може би нямаше да казвам всичко, което мисля, но със сигурност щях да мисля всичко това, което казвам тук.

Добре дошъл в моя свят,а сега напусни ако обичаш.
Редактирано от bobi1225 на 11.06.2009 18:53
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 11.06.2009 19:22
“за изключителните заслуги на компанията в областта на социално-отговорната политика, за високо ангажираната благотворителната дейност..."


Малеее, боби1225, ами ако бяха социално безотговорни к'во ли щеше да е, а? smiley


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?
Автор RE: Вицове и весели истории
bobi1225
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 3340
Местоживеене: България
Регистриран на: 16.12.08
Публикувано на 11.06.2009 19:29
Гръм да м'ъ убий ,..ама... не мога да кажа.smileyМоже би нямаше да казвам всичко, което мисля, но със сигурност щях да мисля всичко това, което казвам тук.

Добре дошъл в моя свят,а сега напусни ако обичаш.
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 13.06.2009 06:57
Един умопомрачително готин дизайн от Швеция – това са електрически стълбове, а не арт-проект. Те ще посрещат гостите на Стокхолм на входовете на града някъде още в края на 2010 или най-късно в началото на 2011. Svenska Kraftnät – шведската електрическа компания е одобрила проекта на дизайнерите от No Picnic, комплименти за тях!


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?
Автор RE: RE: Вицове и весели истории
marlov
Потребител

Изказвания: 301
Местоживеене: България
Регистриран на: 08.03.09
Публикувано на 14.06.2009 07:34
Иванчо и баба му отиват на плаж. Там бабата си сваля горнището на банския да се попече за здраве. Иванчо отива при нея и я пита: - Бабо, може ли да си поиграя с циците ти? А бабата отговаря: - Добре внучето ми, ама недей да ходиш много надалече с тях.smiley
mario68petkov www.meteo.bg
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 14.06.2009 08:00


За мен IE е много важна програма !!!!! Без нея не бих могъл да си дръпна Mozilla Firefox при нова инсталация на Windows!!!"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?
Автор RE: Вицове и весели истории
AlPHa
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 53
Местоживеене: България
Регистриран на: 14.06.09
Публикувано на 15.06.2009 12:54
В час по зоология учителката пита:
- Деца,кой ще ми каже,защо писията е плоска?
- Защото е преспала с кита,-отговорил Иванчо.
- Иванчо,вън от часа ми!
Иванчо излязъл,а учителката продължила:
- Е добре,деца,а някой знае ли защо на рака очите са изскочили от орбитите?
Вратата леко се отваря и Иванчо казва:
- Защото е видял цялата тази работа.


Не искам да съм герой. Героите, винаги умират млади!
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 16.06.2009 15:05
Строго забранен!

Внимание: висока степен на вредност за България!


http://pavelnik.blogspot.com/2009/06/blog-post_16.html


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?

Редактирано от debelaka на 16.06.2009 15:07
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 17.06.2009 07:46
Здравейте! Свързахте се с автоматичната отговаряща система на нашето училище. За да ви помогнем да се свържете с подходящия персонал, моля изслушайте всички варианти преди да направите своя избор:

За да излъжете защо детето ви ще отсъства - Натиснете 1

За да дадете обяснение защо детето ви е без домашно - Натиснете 2

За да се оплачете от нашата работа - Натиснете 3

За да се кълнете на персонала - Натиснете 4

Да попитате защо не сте получили информация, която вече ви е била пратена с бюлетина и няколко писма - Натиснете 5

Ако искате да отгледаме детето ви - Натиснете 6

Ако искате да излезете на вън и да докоснете, зашлевите или ударите някого - Натиснете 7

Да поискате смяна на учителя за трети път тази година - Натиснете 8

Да се оплачете за автобусния транспорт - Натиснете 9

Да се оплачите за училищния обяд - Натиснете 0

Ако осъзнавате, че това е истинския свят и вашето дете трябва да е отговорно за своето поведение, работа в клас и домашна работа, че не е по вина на учителите безотговорността на детето ви: Затворете и приятен ден!

Ако искате това на друг език, преместете се в държава, която го говори.


http://smqh.info/veseli_istorii/%D1%81%D1%8A%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%80


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?
Автор RE: Вицове и весели истории
debelaka
Потребител

Аватар на потребителя

Изказвания: 4380
Местоживеене: България
Регистриран на: 26.12.08
Публикувано на 17.06.2009 12:25
ЦИК пуска експериментално електронно гласуване за парламентарните избори. Това ще се случи в девет секции на 9-та френска езикова гимназия в София. В кабините за гласуване ще има по един POS-терминал.

Всичко звучи обнадеждаващо, нали? Да, но трябва да се заровим по-надълбоко и да видим какво всъщност са сътворили.

Отивате до избирателната си секция, давате си личната карта и казвате гръмко:

- Аз искам да гласувам електронно!

Добре обучените хора ви записват в чаршафа-списък от гласували и ви подават една карта. Тя естествено не е с чип, а е магнитна (не трябва да се бърза с технологиите). Също така тази карта е с общ ключ, а не е ваша лична (е, това е нормално - все още личните ни карти нямат биометрични данни, а все пак някаква проява на автентикация трябва да има).

Дотук добре - тържествено влизате зад чаршафа. Вкарвате картата в процепа на устройството. Избирате партията, която желаете и мажоритарния си кандидат. Натискате "Потвърди" и...

... устройството ви отпечатва бюлетина. Тази бюлетина я слагате в пликчето (нарочно пропуснах да ви кажа, че са ви дали такова) и накрая в урната smiley

Ако не сте доволни от резултата на устройството (може печата на принтера да е кофти?), то можете да се откажете като унищожите бюлетината си и пуснете стандартна. Браво - е те на т`ва му окам "електронен вот"!

Експеримент все пак ще има. Ще видим дали българските Маугли ще се справят с натискането на големи светещи бутони и дали могат да четат от екран. Не е малко. Ако беше заменило традиционното - поне щеше да спести доста хартия...

Иначе - може би искате да научите какво е истинско електронно гласува


http://kaknese.blogspot.com/2009/06/blog-post_4595.html


"Невъзможно е да се справите с проблема, ползвайки същия тип мислене, който ви е докарал този проблем."


А как трябва да бъде?

Редактирано от debelaka на 17.06.2009 12:28
страница 2 от 34 < 1 2 3 4 5 > >>
Прехвърли се към форум:
Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Поискайте си нова от тук.
R.I.P. Whitney Houston
Избор на MrBean
Избор на Редактора
Членска анкета
Намерихте ли информация, какво предвижда Бюджет 2012 за вашия квартал или населено място?

Да, намерих

Не, не можах да намеря

Не ме интересува

За какво е този Бюджет?

Трябва да влезете в профила си за да гласувате.
Последни обяви
Table 'lovechtoday3.fusion_announcements' doesn't exist

No announcement has been added yet.

Последни статии
Ще можем ли да полетим
Литературата на днешните тийнейджъри. Полезно явление или поредната мания
Кога ловчалии ще бъдат в центъра на вниманието на политическите партии?
Сега ли е времето за създаване на ГОС в Ловеч ?
Сърбия – по-различният свят. Държавата, която не чака наготово! 2
Table './lovechtoday3/fusion_photos' is marked as crashed and should be repaired
Facebook
Table './lovechtoday3/fusion_photos' is marked as crashed and should be repaired
\n\n"; if (iADMIN) { $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."flood_control WHERE flood_timestamp < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."thread_notify WHERE notify_datestamp < '".(time()-1209600)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."vcode WHERE vcode_datestamp < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."new_users WHERE user_datestamp < '".(time()-86400)."'"); } mysql_close(); ob_end_flush(); ?>